Over Mij

Al vanaf kinds af aan ben ik geobsedeerd door voetbal. Het spelletje waar ik al vanaf kleins af aan deelneem en waar ik tot op heden iedere zaterdag zelf op het veld mag staan. Waar ik jaren heb mogen voetballen met de eerste elftallen van de jeugd ben ik momenteel actief in de laagste regionen van het Nederlandse amateurvoetbal.

Na jarenlang een seizoenskaart gehad te hebben bij Feyenoord en een eerste groundhop was het voor mij duidelijk. Mijn passie ligt bij stadions bezoeken, sfeer proeven en nieuwe plekken ontdekken.

Op 20 juli 2018 bracht ik voor het eerst bezoek aan Dalymount Park in Dublin. De thuishaven van Bohemian FC was mijn eerste groundhop. Sindsdien bezoek ik nationaal en internationaal wedstrijden, verzamel ik allerlei voetbalattributen en koop ik een sjaal bij elke bezochte wedstrijd.

Waar een lange tijd corona roet in het eten gooide ben ik momenteel weer bezig om wekelijks ergens een wedstrijd te pakken. Deze website is in het leven geroepen om andere ge├»nteresseerde te laten zien waar ik ben geweest aan de hand van foto’s en/of een artikel.